Build better, webflow better

Templates & courses to help you build sites that get attention.

lille systue

Hvem er vi?

Din lille personlige skredder og systue i hjertet av Trondheim
vår historie og vår misljon

Vår historie

Vår skreddersjef, Omid,  var bare 13 år gammel da han plukket synåla for første gang. Skredderyrket har gått i arv i Omids familie, fra bestefar til far og fra far til sønn. Det tok ikke lang tid før Omids første skreddersydde dress var i garderoben. Idag er virksomheten flyttet til Norge sammen med Omid og det norske markedet tilbys skreddertjenester av høy kvalitet.
Hvorfor velge oss

Egenskaper du vil kjenne igjen

01

Kreativitet

Kreativitet er evnen til å tenke utenfor boksen, komme opp med innovative løsninger og se ting fra ulike perspektiver. Det er drivkraften bak kunstneriske prosjekter, problemløsning og å utfordre grenser.
02

Motstandskraft

Motstandskraft er evnen til å komme tilbake etter motgang, utfordringer og tilbakeslag. Det innebærer mental styrke, tilpasningsdyktighet og evnen til å forbli positiv og fokusert i vanskelige situasjoner.
03

Empati

Empati er evnen til å forstå og dele andres følelser. Det innebærer å være medfølende, lytte aktivt og vise godhet og forståelse for andres følelser og opplevelser.
04

Lederskap

Lederskap er ferdigheten med å veilede og inspirere andre mot et felles mål. Effektive ledere viser egenskaper som visjon, kommunikasjon, beslutningstaking og evnen til å motivere og gi makt til sitt team.
05

Integritet

Integritet er kvaliteten på å være ærlig, etisk og ha sterke moralske prinsipper. Det innebærer å gjøre det som er rett selv når ingen ser på, og opprettholde en høy standard for ærlighet og pålitelighet.
06

Tilpasningsdyktighet

Tilpasningsdyktighet er evnen til å tilpasse seg og trives i endrede omstendigheter. Det innebærer å være åpen for nye ideer, lære av erfaringer og være fleksibel i responsen på utviklende situasjoner.
Framtid

Om oss

Lille Systue AS er din lille personlige skredder og systue i hjertet av Trondheim. Her møter du profesjonelle skreddere med bred fagekspertise og lang erfaring innen tekstilbransjen, som har jobbet for kunder i både inn- og utlandet. Vi leverer skreddersøm og omsøm av høy kvalitet etter mål og ønsker fra deg. 

Er ikke muligheten til å komme innom oss tilstede? Fortvil ikke – vi tilbyr henting og levering på døren!